Doorgaan naar hoofdcontent

Alweer maand zonder hairextensions



Zo weet ik nog dat ik op 19 december 2013 mijn hairextensions liet zitten maar zo was het vrijdag 24 april 2014 zeker ook weer tijd om ze eruit te halen. Nu ben ik inmiddels een maand verder en hoe bevalt het me zo zonder een volle bos haar en gewoon mijn eigen haar?

_________________________________________________________________

Ik zal deze vraag gelijk beantwoorden en ik vind het HEERLIJK! ja echt even met grote letters. Ik vond mijn volle bos met haar echt prachtig en natuurlijk als het mijn eigen haar was geweest zou het geweldig zijn maar helaas. Toen de hairextensions eruit gingen was ik wel echt even in shock. Is dit namelijk al het haar wat ik nog op mijn hoofd heb zitten? Het is even een stapje terug maar ook zo fijn. Het eruit halen ging best snel alleen het ontklitten van mijn haar was wel even een werkje. Ik had namelijk 3 flinke klitten die heel rustig eruit moesten worden gekamd. Daarna was het tijd voor het knippen van de dode puntjes en flink wat high lights erin. 

De eerste keer mijn haar wassen was echt zo veel fijner + natuurlijk het makkelijk kunnen laten drogen door de lucht. Hairextensions geeft gewoon veel meer werk wat ik het zeker waard vond maar dit is toch ook wel heel fijn want het kost veel minder tijd in de ochtend of avond. In het begin miste ik echt wel even de lange haarlokken en de volle bos maar na een week was ik het ook zo weer vergeten. 

Wat vele willen weten of je haar beschadigd is na een aantal maanden hairextensions. Ik heb echt wel heel fijn en dun haar en mijn haar ziet er nu nog gewoon zeer verzorgd uit. Dit heeft natuurlijk ook wel te maken met hoe je er mee omgaat tijdens de periode dat je deze extensions draagt. Echt een tip verzorg het goed en probeer de klitten zoveel mogelijk uit elkaar te krijgen. Op een gegeven moment als het teveel gaat klitten is het ook heel duidelijk dat je extensions eruit moeten en is het tijd voor een tijdje rust. Mijn haar is dus niet beschadigd en ook geen rare kale plekken wat je wel eens op internet leest. 

Ben ik van plan om nogmaals de extensions te laten zetten? Ja maar voorlopig even niet. Mijn hairextensions kan ik nog zeker 2 keer plaatsen maar ik vind het nu even tijd voor een goede rust periode. Mijn hoofd kan rusten en niet te vergeten mijn haar. Zelf ben ik er ook even klaar mee want het vergt gewoon heel veel extra tijd en met de warmte die gaat komen waardoor je gaat zweten is het met mijn eigen haar veel fijner. Waarschijnlijk zet ik ze weer in december en dan in maart haal ik ze er weer uit. 

Dus heb je ook dun en fijn haar en overweeg je om hairextensions te nemen het kan echt geen kwaad ga alleen wel naar een kapper die zich er wel goed in heeft gespecialiseerd. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoeveel soorten meloen zijn er?

Meloen is familie van de komkommer en dat betekend dat meloen eigenlijk ook geen fruit is maar een groente. Ja hier stond ik zelf ook wel even van te kijken. Meloenen worden in veel tropische en subtropische streken verbouwd maar ook groeien ze onder gecontroleerde omstandigheden in de Nederlandse kassen. Meloenen laten zich heel goed kruisen tot andere soorten hierdoor is er een enorme variatie aan meloen te koop. In Nederland zijn er een aantal meloen soorten die veel voorkomen: Galia Meloen Watermeloen Cantaloupe meloen Piel de sapo meloen Charentais meloen Honing meloen Er zouden maar liefst 70 meloen soorten op de wereld bestaan maar wie weet is dit in de tussentijd zelfs al weer uitgebreid. Zo is er ook een Gwanipa meloen en een Oranje ananas meloen. Het spreekt voor zich dat alle meloen zoet zijn en dus heerlijk door een salade, als tussendoortje of dessert. Als ik een meloensoort zou moeten uit kiezen wat absoluut favori

Kruidvat Hairstyling producten

Ik ben eigenlijk altijd wel weer op zoek naar fijne producten om mijn haar te verzorgen want ik heb helaas nog niet het perfecte product gevonden waar ik echt heel tevreden over ben. Ik stuitte zo tegen de Kruidvat hairstyling producten en besloot deze eens te proberen. Mijn kapsel zou in een mum van tijd klaar zijn voor een frisse start op school, het werk of een romantische date. Dit moeten we natuurlijk proberen met het volledige nieuwe redesign van de Kruidvat hairstyling producten en de toegevoegde nieuwe producten.  Een greep uit de producten van de Kruidvat hairstyling producten: - Curls styling gel - Curls styling cream - Curls styling mousse  - Sleek control serum - Messed up matte clay - Heat protected spray - Hold styling spray - Restyle fibre paste - Shine & care oil spray  - Texture styling spraysl - Tough power gel - Volume booster pre-styling spray Ik heb zelf erg sluik haar waardoor volume echt wel een must is en er genoeg producten zijn die ik heb gekocht maar uite

Review - Dr. Oetker Pizzaburger

Pizza daar kan je mij absoluut niet het bed voor uit krijgen want néé ik vind het niet zo heel erg lekker. Het is niet dat ik het vies vind maar het is niet zo mijn ding en als ik er dan één kies is het een kaas-ui pizza. Ja ik hoor je al lachen want dat is net een kaas-uienstokbrood haha. Al een tijd zag ik de Dr. Oetker pizzaburgers liggen in de schappen maar ik durfde het toch niet aan tot van de week. Ze waren bij de Dekamarkt in de reclame dus deed ik mijn stoute schoenen aan en nam ik ze mee. De pizzaburger is in drie verschillende smaken te verkrijgen: - Dr. Oetker pizzaburger salami - Dr. Oetker pizzaburger diavolo - Dr. Oetker pizzaburger speciale Wij kochten de Dr. Oetker salami en diavolo variant. Eerste indruk Toen ik de doos open deed kwamen daar twee plastic verpakkingen eruit met burgers. In elke verpakking zit een bovenkant en onderkant die je zelf na het bakken op elkaar moet leggen. De onderkant is redelijk goed belegd en de bovenkant is be